+8613646669115
  • sns (1)
  • sns (2)
  • sns (3)
  • dig 10
side_banner

nyheder

Jeg ved ikke, hvordan du plejer at arbejde?Gå, tage metroen, tage bussen eller køre selv?Busser og metroer vil bestemt ikke fungere.De er for overfyldte, og stationen er stadig langt fra virksomheden.At gå er åbenlyst urealistisk.

Voreselektrisk foldecykelkombinerer fordelene ved en cykel og en elcykel til én.Den er let som en cykel, med el-assistance fra en el-cykel, hurtigere end en cykel, og lettere i vægt end en el-cykel, hvad enten det er til dagligt arbejde eller til at lege.Ridning er meget velegnet.

Der er to typerTIKI elektriske mini-floding cyklerat vælge imellem, og der er også en række størrelser.Aluminiumsrammen er brugt, så den nemt kan foldes sammen i tre trin, hvad enten krop, pedaler eller styr kan foldes sammen.Efter foldning er kroppen meget lille og nem at bære.

MINI el-foldecyklen bruger en indbygget lithium battericelle, og der er tilføjet en særlig beskyttelseslås for at forhindre tyveri, selv den dygtigste tyv kan ikke gøre det.Elektrisk mini foldecykel har et high-definition LCD-instrument på venstre håndtag, og vi skifter hovedsageligt tilstande gennem det.TIKI elektrisk mini-floding cykel har tre tilstande at vælge imellem.Den første tilstand er manuel kørsel, det vil sige den elektriske Den elektriske cykel er fuldstændig blevet en cykel.Ved at bruge denne tilstand kan du nyde fornøjelsen ved at cykle.På grund af den bedre stødabsorberende effekt er den naturligvis meget mindre besværlig at køre på end en almindelig cykel.

Den anden tilstand er motorens fulde output, det vil sige at forvandle den elektriske motorcykel til et elektrisk køretøj.Hvis der er et presserende spørgsmål, kan du skifte til denne tilstand for at spare tid og kræfter.

Den tredje tilstand er motorkraft + mandskab.Når du møder en op ad bakke, kan du skifte til denne tilstand, som kan gøre op ad bakke lettere og øge kørehastigheden.Oplevelsen er ganske god.

TIKI foldbar elcykeler en elektrisk knallert.Udover følelsen af ​​brug er vi mest bekymrede for marchrækkevidden og den hurtigste hastighed.Den hurtigste hastighed på denne elcykel kan nå 25 km/t.Formålet er at maksimere vores rejsesikkerhed. 

I den rene elektriske tilstand kan krydstogtrækkevidden for denne ebike nå op på 55 kilometer.Hvis motorkraft + menneskelig tilstand er vedtaget, kan krydstogtrækkevidden nå op på omkring 80 kilometer, og der er overhovedet ingen problemer til og fra arbejde.Faktisk, sammenlignet med den rene elektriske tilstand, anbefaler jeg stadig, at du bruger motorkraft + menneskelig tilstand.

Så i det hele tagetSammenklappelig e-cykeler faktisk en ret god elcykel, som ikke kun giver os en mere ny måde at rejse på, men også designet af detaljerne er mere velegnet til at forfriske mennesker.Men hvis du foretrækker en grøn og bekvem måde at rejse på, er elcykel-foldecykler et klogt valg.

 


Indlægstid: 28-jul-2022